Werken bij In de Luwte

Op dit moment zijn er vacatures voor:

Verzorgende IG

Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pré

Vrijwilliger

We hebben twee woongroepen van ieder 11 bewoners.

Oprechte gedrevenheid

Werken bij In de Luwte is geheel anders dan werken bij een traditioneel verpleeghuis. Je werkt in een vast, hecht team.
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het hele palet aan taken: van verzorgen en begeleiden tot schoonmaken en koken.
Ook help je mee met het organiseren van activiteiten.
Je hebt een oprechte passie voor het begeleiden van ouderen met dementie. Daar krijg je alle ruimte voor bij ons.
Er is een meewerkend locatieleider, maar het team is grotendeels zelfsturend georganiseerd.

Wij werken anders

In de Luwte werkt op een heel eigen manier. We zijn een platte organisatie met weinig management! Er is een zorgmanager, maar die werkt ook gewoon mee. Iedereen in het team is verantwoordelijk voor alles: verzorging, eten, veiligheid, het in stand houden van de sociale netwerken, activiteiten, etc.

Het voelt bijna als familie, het is hard werken maar er is ook veel plezier, gezelligheid en geluk. Je bent onderdeel van een hecht team.

Natuurlijk vermogen

Maar het belangrijkste verschil met veel verpleeghuizen, is dat je alle ruimte krijgt voor waar het echt om gaat: de liefde en aandacht voor de bewoners.
We vinden je diploma minder interessant dan je natuurlijke vermogens om deze liefde en aandacht te geven.
Heb jij die roeping? Heb je ook de ervaring en het vermogen om zonder vastomlijnde taken alles te doen wat nodig is vanuit een gedrevenheid om verder te kijken dan de dementie?

Samen blijven ontwikkelen

De zorg voor mensen met dementie vereist ook het bijhouden en ontwikkelen van vaardigheden, inzicht, initiatief en kennis. We vinden het bij In de Luwte heel belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen. We bieden bijvoorbeeld iedere collega de gratis onbeperkte studie- en ontwikkelmogelijkheden van Good Habitz.

Heb je ambitie om door te groeien in functie en niveau? In de Luwte bied je de mogelijkheid! Met een werken-leren traject krijg je de kans om te starten met een uitdaging op hoger niveau. Deze trajecten worden volledig gefaciliteerd door In de Luwte. Ook worden de lesuren op het opleidingsinstituut betaald, net als de gewerkte uren.

Wij werken samen met Landstede uit Harderwijk om medewerkers op te leiden en/of bij te scholen. Je behaalt hier landelijk erkende diploma’s of certificaten waarmee je succesvol en professioneel het mooie beroep in de zorg kunt uitoefenen!

Persoonlijke mentor

Werken en leren vraagt altijd extra inspanning, want naast de lesuren heb je ook leerstof om in je eigen tijd door te nemen. Tijdens werkuren kun je sparren met collega’s en heb je een persoonlijke mentor om op terug te vallen.

Je komt in aanmerking als je voldoende basis hebt gelegd in je huidige functie (of als zij-instromer), gecombineerd met een aantal competenties die zijn beschreven in onze functieomschrijvingen. Daarnaast heb je aangetoond dat je de capaciteit hebt om door te groeien. Ten slotte is motivatie, inzet en doorzettingsvermogen het belangrijkste om succesvol een leer-werk traject af te ronden met een diploma.

Jij en In de Luwte?

Bijna iedereen met ervaring in de ouderenzorg zal blij worden van de werkwijze van In de Luwte.
Toch is In de Luwte lang niet voor iedereen geschikt.
Onze vooruitstrevende manier van werken vraagt namelijk wel om diverse competenties en een juiste persoonlijkheid.
Denk je dat je in dit plaatje past? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij jou bieden

In de Luwte valt onder de cao VVT. Het pensioen is hierin ondergebracht bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn. Het salaris is marktconform. Binnen onze secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder andere een goede reiskostenregeling, en een ‘fiets van de zaak’ regeling. Wij faciliteren je ontwikkeling door opleidingen en cursussen aan te bieden. Je hebt inspraak in je rooster, sterker nog: je kunt in overleg je eigen diensten inplannen; wel zo fijn!