Meewerkend coördinerend verpleegkundige Niveau 4/5

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Meewerkend coördinerend verpleegkundige Niveau 4/5  

“Iedere dag opnieuw een glimlach”

Over de functie

Wil jij ook meer tijd en ruimte hebben voor het bieden van leefplezier, huiselijkheid, kwalitatieve zorg en om de ouderen met dementie serieus te nemen, dan is “In de luwte” de werkplek die je terugbrengt naar jouw eigenlijke bedoeling van zorgverlening.
Ben jij degene met veel humor, die creatieve oplossingen bedenkt zowel voor onze bewoners als voor je eigen team van medewerkers, werkt vanuit de verbinding, geduld kan opbrengen en het proces kan volgen en dit communicatief vaardig kan overbrengen, dan ben jij die flexibele persoon die we zoeken.
In de luwte is op zoek naar twee meewerkend coördinerende verpleegkundige. Aantal uren per week is in overleg, minimaal 24 uur per week.
We zien voor de een extra uitdaging op het gebied van leren en ontwikkelen van zowel studenten als vaste medewerkers en voor de ander de focus op kwaliteit en beleidsontwikkelingen. Beide coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het blijvend bevorderen van de kwaliteit van zorg en welzijn binnen het eigen zorgteam. Vanuit jouw rol als verpleegkundige neem je je collega’s al coachend mee in een veilige, bewonersgerichte zorgomgeving en eigen regie. Je houdt je onder andere bezig met:

 • het leveren van structurele verbeteringen in het zorgproces om zo de kwaliteit te waarborgen;
 • het uitvoeren van vakinhoudelijke coaching op de werkvloer;
 • het deelnemen aan de verpleegkundige adviesraad;
 • het stimuleren van leren en verbeteren van het team;
 • het zijn van een vraagbaak voor collega’s en het overdragen van ervaring en kennis.

Je bent als coördinerend verpleegkundige zichtbaar op de werkvloer en werkt mee in de zorg, zodat je goed zicht hebt op zorgprocessen en de uitkomsten daarvan.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding verpleegkundige afgerond(BIG geregistreerd);
 • Je hebt werkervaring in de zorg, ervaring in de ouderenzorg is een pré;
 • Leergierig en bereid om aanvullende scholing te doen indien nodig geacht;
 • Jij hebt een positieve en leerbare houding;
 • Jij moet het leuk vinden om in een omgeving te werken die zich blijft ontwikkelen en waarin jijzelf mee kan ontwikkelen;

Arbeidsvoorwaarden

Ga jij aan de slag bij In de Luwte, dan heb jij de garantie dat je veel variatie in je werkt krijgt. Ook tijd én ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening voor onze bewoners te waarborgen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om naar wens scholing en symposia bij te wonen.

In deze zelfstandige en afwisselende functie mag jij rekenen op een prettige werksfeer en veel sociale contacten. Met je collega’s wissel je ervaringen en deskundigheid uit. Bij In de Luwte ben je verzekerd van een uitstekend inwerkprogramma. Een goede ‘onboarding’ zodat jij een vliegende start kan maken.

Het aantal uren per week is bespreekbaar. Je start na jouw proeftijd direct met een contract voor onbepaalde tijd. Jouw salaris is volgens de cao VVT, FWG 45-50 afhankelijk van je ervaring. Dit betekent een maximaal salaris van 3.818,87 euro bij een fulltime werkweek. Daarnaast krijg jij:

 • vakantiegeld van 8 procent
 • een eindejaarsuitkering van 8.33 procent;
 • pensioenopbouw bij het pensioenfonds PFZW;
 • een fietsplan, extra reiskosten en andere voor jouw interessante aanbiedingen.
 • voor jouw persoonlijke ontwikkeling: Good Habitz. Een digitaal platform voor online trainingen;

Verdere informatie

Lijkt jouw DNA te matchen bij deze vacaturetekst en zegt jouw gevoel: dit is mijn baan? Neem dan gelijk contact op met onze zorgmanager Titia van Marle via 06-1870 7803 of per e-mail t.vanmarle@zorgvillanindeluwte.info

Let op: de e-mail bevestiging van jouw sollicitatie kan terecht komen in de map ongewenste e-mail!

INTERESSE