Verzorgende IG gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Verzorgende IG 

Uren in overleg (vanaf minimaal 20 uur per week)

“Iedere dag opnieuw een glimlach”

Als Verzorgende IG bij In de Luwte biedt je bewoners dagelijks de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat de cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Omdat we in een klein team werken, bouw je een (h)echte band op met je collega’s en met de bewoners. Hier beteken je dan ook echt iets voor de mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wie zijn wij?

In de Luwte is een kleinschalige zorgorganisatie in Ermelo. Het aantal bewoners bij ons is 22, verdeeld in twee groepen van 11 bewoners. Sinds 2009 staan persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en bewoners.

Wil jij als verzorgende IG graag ons team komen versterken? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en bewoners.

Wat doe je allemaal in ons huis?

Je helpt bewoners gedeeltelijk of helemaal met persoonlijke lichamelijke verzorging in samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De werkzaamheden houd je bij in ons ECD, met zorgleefplannen en bijbehorende protocollen. Dit is er allemaal op gericht om de zelfredzaamheid van de bewoner te behouden. In overleg met andere collega’s zie je samen toe op het opvolgen van het zorgleefplan.

Wat kunnen wij je bieden

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt goede begeleiding van onze verpleegkundigen en andere collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Verder bieden wij:

 • Salaris en pensioen conform cao VVT, FWG schaal 35
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door goede opleidingsmogelijkheden via Good Habitz
 • Afwisselende diensten; vroeg, laat en nacht. Altijd acht-uurs diensten.

Wat neem je mee?

 • Vooral enthousiasme om samen onze bewoners en collega’s te ondersteunen
 • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pré
 • Een diploma verzorgende IG, pré is aangevuld met EVV certificaat
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Netwerk eigenschappen die je inzet om samen te werken met het sociale & medische domein
 • Een woonadres in- of dichtbij Ermelo, straal van 15 km, heeft de voorkeur

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken met elkaar, en we zijn erg benieuwd naar wat jouw ambities binnen de zorg zijn. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan enthousiaster en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan, reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!

Voor meer vragen over deze functie kan je contact opnemen met Marianne de Groot [operationeel manager],
E-mail: mdegroot@zorgvillaindeluwte.nl , telefoonnummer: 06-1243 4284

Let op: de e-mail bevestiging van jouw sollicitatie kan terecht komen in de map ongewenste e-mail!