Verpleegkundige gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Meewerkend coördinerende verpleegkundige Niveau 4/5   

Wil jij ook meer tijd en ruimte hebben voor het bieden van leefplezier, huiselijkheid, kwalitatieve zorg en om de ouderen met dementie serieus te nemen, dan is “In de luwte” de werkplek die je terugbrengt naar jouw eigenlijke bedoeling van zorgverlening.

Ben jij degene met veel humor, die creatieve oplossingen bedenkt zowel voor onze bewoners als voor je eigen team van medewerkers, werkt vanuit de verbinding, geduld kan opbrengen en het proces kan volgen en dit communicatief vaardig kan overbrengen, dan ben jij die flexibele persoon die we zoeken.

In de luwte is op zoek naar een meewerkend coördinerende verpleegkundige. We zien een extra uitdaging op het gebied van leren en ontwikkelen van zowel studenten als vaste medewerkers en voor de ander de focus op kwaliteit en beleidsontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor het blijvend bevorderen van de kwaliteit van zorg en welzijn binnen het eigen zorgteam.

Vanuit jouw rol als verpleegkundige neem je initiatief en je neemt collega’s al coachend mee in een veilige, bewonersgerichte zorgomgeving en eigen regie. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Leveren van structurele verbeteringen in het zorgproces om zo de kwaliteit te waarborgen;
  • Uitvoeren van vakinhoudelijke coaching op de werkvloer;
  • Deelnemen aan de verpleegkundige adviesraad;
  • Stimuleren van leren en verbeteren van het team;
  • Vraagbaak zijn voor collega’s en het overdragen van ervaring en kennis.

Je bent als coördinerend verpleegkundige zichtbaar op de werkvloer en werkt mee in de zorg, zodat je goed zicht hebt op zorgprocessen en de uitkomsten daarvan.

  • Afgeronde opleiding verpleegkundige (BIG geregistreerd)
  • Werkervaring in de psychogeriatrie heeft de voorkeur, maar is geen must.
  • Leergierig en bereid om aanvullende scholing te doen indien nodig geacht.

“Iedere dag opnieuw een glimlach”

Wie zijn wij?

In de Luwte is een kleinschalige zorgorganisatie in Ermelo waar negen dementerende ouderen wonen en waar sinds 2009 persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en bewoners.

Wil jij als Verpleegkundige graag ons team komen versterken? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en bewoners.

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken met elkaar, en we zijn erg benieuwd naar wat jouw ambities binnen de zorg zijn. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan enthousiaster en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan, reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!

Voor meer vragen over deze functie kan je contact opnemen met onze zorgmanager Titia van Marle. Email: t.vanmarle@indeluwte.info of telefonisch via: 06-1870 7803

Let op: de e-mail bevestiging van jouw sollicitatie kan terecht komen in de map ongewenste e-mail!

INTERESSE