Verpleegkundige MBO gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Verpleegkundige MBO   

“Iedere dag opnieuw een glimlach”

Wie zijn wij?

In de Luwte is een kleinschalige zorgorganisatie in Ermelo waar negen dementerende ouderen wonen en waar sinds 2009 persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en bewoners.

Wil jij als Verpleegkundige graag ons team komen versterken? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en bewoners.

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken met elkaar, en we zijn erg benieuwd naar wat jouw ambities binnen de zorg zijn. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan enthousiaster en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan, reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!

Voor meer vragen over deze functie kan je contact opnemen met onze zorgmanager Titia van Marle. Email: t.vanmarle@indeluwte.info of telefonisch via: 06-1870 7803

Let op: de e-mail bevestiging van jouw sollicitatie kan terecht komen in de map ongewenste e-mail!

INTERESSE