Meewerkend teamleider gezocht

Ben jij een leidinggevende die graag mee werkt en de talenten van medewerkers ziet en geef jij op verbindende wijze leiding? Ben je op zoek naar dynamiek en afwisseling, waar geen werkdag hetzelfde is? Voor In de
Luwte zoeken wij een meewerkend teamleider.

“Iedere dag opnieuw een glimlach”

Bij In de Luwte is sprake van verzorgd wonen. Wonen in een woonvorm waarbij u als bewoner kunt terugvallen op professionele zorg. We bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. We werken volgens het principe van de belevingsgerichte zorg.
Dat is zorg en begeleiding die uitgaan van uw persoonlijke gevoelsleven, wensen en behoeftes. Wat heeft u nodig om een zo gezond mogelijk en betekenisvol leven te leiden?
Dat is ons uitgangspunt. Samen vullen we dat in, elke dag weer, want elke dag is natuurlijk anders.

Wat ga je doen

Als Teamleider zorg & welzijn ben jij de dragende kracht binnen een van de teams. Je weet op verbindende wijze leiding te geven aan de medewerkers op deze locatie. Je hebt hierbij aandacht voor goede kwaliteit van belevingsgerichte zorg en dienstverlening, de talenten
van medewerkers en het bevorderen van hun werkplezier.
Je ziet de kracht van het individu, evenals die van het team. Je zorgt, afhankelijk van wat nodig is, voor verbinding en je geeft leiding in een richting die voor iedereen werkt en afhankelijk van de situatie.
Medewerkers rekenen op jou. Met nieuwsgierigheid en energie lees je tussen de regels door, weet je wat er speelt en maak je zaken bespreekbaar. Je stimuleert zelfstandigheid en eigenaarschap en samen met het team ontwikkel je ideeën en neem je initiatieven waarbij het wonen en werken voor bewoners en medewerkers nog beter maakt.
Jij staat er natuurlijk niet alleen voor. Naast je collega teamleider op locatie werk je samen met de operationeel manager binnen de organisatie.

Wat breng je mee

 • Je hebt leidinggevende ervaring en kennis van processen binnen de (ouderen)zorg;
 • Je bent in staat het voortouw te nemen bij het inslaan van andere, nieuwe wegen en neemt teams en medewerkers mee in de ontwikkelingen en gewenste koers;
 • Je communiceert open en duidelijk en zorgt ook voor een goede sfeer en waardering;
 • Met jouw drive, vastberadenheid en kritische blik weet je werkprocessen te analyseren. Met creativiteit en actiegerichtheid weet je vervolgens de medewerkers te enthousiasmeren en mee te nemen bij de implementatie om de gestelde doelen te bereiken;
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Ook kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat bieden we jou

 • Een uitdagende en professionele werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is, voor 24-32 uur per week; voor het merendeel dagdiensten.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, inschaling in FWG 50 (max € ), 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering 8,3%;
 • Uiteraard houden we rekening met een goede werk/privé balans;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen;

Meer weten?

Neem dan contact op met : Marianne de Groot. Emailadres: mdegroot@zorgvillaindeluwte.nl Telefoonnummer: 06-1234 4284

Aandachtspunten voor wat betreft werkzaamheden:

Werktijden

Aanvang tussen 07:00 en 08:00. Gericht op dagdiensten door de week. Met af en toe naar eigen inzicht een weekenddienst en/of een late dienst.

Hoofddoel

Coördineren van de werkzaamheden op de beide groepen zodat er sprake is van duidelijke werkafspraken. Focus op efficiënt werken en focus op een goede invulling van het welzijn voor de bewoners.

Helpt, zo nodig, in de ochtenduren mee in de zorg. Heeft een aantal uren per dag ruimte voor kantoorwerkzaamheden.