tarieven

Beschikbaarheid

De bouw start in het najaar van 2020. De oplevering van alle suites/appartementen is voorzien voor najaar 2021.

Periode interesse bekend maken

We hebben gekozen voor de opzet waarbij u een keus kunt maken voor een suite/appartement zonder dat u ergens aan vast zit. Deze periode loopt van 1 september tot en met 31 december 2020. Zo kunt u nog eens rustig over alles nadenken en hoeft u geen overhaaste beslissing te nemen!

Inschrijven

Vanaf 1 januari 2021 kan men officieel inschrijven op de huur van een appartement naar uw keuze. Mensen die in de periode september-december hun interesse al kenbaar hebben gemaakt hebben voorrang.

Lenie en Wim Willemsen

Tarieven

De kosten bestaan uit drie onderdelen bij Residentie De Groene Oase.

Huur suite/appartement

Residentie De Groene Oase telt veertien appartementen, variërend in grootte van 45 m2 tot 100 m2. De huursom is afhankelijk van de grootte en ligging van uw woonruimte.
Prijzen zijn vanaf € 990,-  per maand. Daarnaast berekenen wij maandelijks een bedrag voor woongebonden servicekosten. Inbegrepen daarin zijn: gas, elektriciteit, water, TV en gebruik internet.

Service en dienstverlening

In de servicekosten en basiszorg zijn bijvoorbeeld inbegrepen: schoonmaakwerkzaamheden en raam- en balkonreiniging, 24 uur aanwezigheid van verzorging, gas/water/electra.

Verpleging en begeleiding, persoonlijke zorg

U hebt als bewoner van Residentie De Groene Oase de mogelijkheid om uw zorg in eigen beheer te organiseren en te financieren.
Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, uiteraard assisteren wij u daarbij.