Bijbaan en/of vakantiewerk

Vakantie in de ouderenzorg

De vakantieperiode is altijd even afstemmen met je directe collega’s wie, wanneer vrij wil. Het is altijd even puzzelen. In de ouderenzorg is het best een ingewikkelde puzzel. Want of het nu vakantieperiode is of niet, onze cliënten hebben dezelfde zorg nodig als altijd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. We kunnen onze cliënten niet even op vakantie sturen omdat wij zelf op vakantie zijn. En dat terwijl onze zorgprofessionals de vakanties zelf hard nodig hebben om even bij te tanken. Om dat op te vangen doen wij altijd een beroep op vakantiekrachten. Vakantiekrachten zijn superbelangrijk in de vakantieperiodes.

Waardevol werk

Laten we eerlijk zijn, vakantiewerk is om geld te verdienen om iets leuks te kopen of mee te doen. Dus een goed salaris is een must. Even chillen met je vrienden is natuurlijk ook belangrijk, want het is tenslotte vakantie. Dan passen onze flexibele werktijden jou ook vast wel. Maar nog belangrijker, onze cliënten zijn superblij met jou! Ze vinden het fijn om contact te hebben met jongeren. Dat maakt – naast je salaris en flexibiliteit – jouw werk ook nog eens waardevol.

Direct aan de slag

Zoek jij nog werk voor in de vakantieperiode, of een bijbaan naast je school of studie? Of ken je iemand die vakantiewerk of een bijbaan zoekt? Meld je dan hieronder aan. Je kunt aan de slag in de zorg en in de huishoudelijke ondersteuning.

PS: Wist je dat je als vakantiekracht bij In de Luwte minimaal € 14,13 bruto per uur verdient? En daar komt nog eens 26% bij aan vakantiegeld en 13e maand en vakantieuren! Lekkerrrrr!

Voor meer vragen over deze functie kan je contact opnemen met Marianne de Groot [operationeel manager],
E-mail: mdegroot@zorgvillaindeluwte.nl , telefoonnummer: 06-1243 4284

Let op: de e-mail bevestiging van jouw sollicitatie kan terecht komen in de map ongewenste e-mail!